La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

POLíTICA | PSC

Pallarès i Vallès oficialitzen el relleu al capdavant del PSC a l'Ajuntament de Reus

22/03/2012 | Per Joan Carrion

Teresa Pallarès i Francesc Vallès en la roda de premsa al PSC de Reus.

Teresa Pallarès i Francesc Vallès en la roda de premsa al PSC de Reus.

Francesc Vallès i Teresa Pallarès han comparegut aquesta tarda al local del PSC de Reus per tal de fer oficial la notícia de la renúncia a l'acta de regidora de la política reusenca. Pallarès ha volgut insistir en el fet que 'ja fa temps que estava meditant una decisió d'aquest tipus i a partir d'ara vull prioritzar altres qüestions de la meva vida personal i professional i per això he pres aquest determini. A partir d'ara continuaré com a militant socialista per tal de col.laborar en el projecte que el nostre partit està endegant a la ciutat de Reus. Crec que hem superat una etapa de transició complicada després dels resultats electorals del mes de maig de l'any passat, però a partir d'ara, des de l'arribada de Francesc Vallès a la nova executiva del PSC a Reus cal treballar tots junts i mirar el nostre futur amb esperança i il.lusió'.

En una intervenció que ha comptat amb moments certament emotius, Pallarès ha fet referència a les dificultats i als obstacles que han hagut de viure com a nou partit a l'oposició i ha volgut agrair el suport que ha rebut durant aquests mesos. La fins ara portaveu dels socialistes reusencs, ha reclamat 'respecte per la meva decisió i ha manifestat que malgrat aquesta renúncia, continuaré formant part de la nova executiva reusenca'. Per la seva part, Francesc Vallès ha explicat que 'vull agrair a la Teresa Pallarès que haguem conduït aquest procés de renovació del partit a Reus de manera conjunta i, tot i que he intentat que reconsiderés la seva decisió de deixar el càrrec, he de dir que no l'he aconseguit convèncer'. Vallès ha explicat també que 'estic convençut que a partir no hi haurà més baixes al grup municipal i crec que tenim molta feina a fer tos plegats per marcar una oposició clara al govern actual de la ciutat de Reus'.

Pallarès, preguntada si en la seva decisió hi pot haver influït les tensions que durant aquests mesos s'han pogut viure a la Plaça del Castell -seu del PSC a Reus- ha comentat que 'no podem dir que no hi han hagut moment complicats, perquè a ningú li agrada la derrota i hem hagut de trobar el nostre lloc en el nou consistori, perquè ens hem trobat en una situació en la que ells -el govern del CiU i el PP- no sabien governar, ni nosaltres entrar a fer oposició'.

Vallès no ha volgut confirmat qui serà el nou portaveu del PSC, tot i que hores d'ara sembla que té molts números per ocupar aquest càrrec el regidor Andreu Martín. 'Serà el propi grup municipal que esculli la persona que assumeixi aquesta responsabilitat durant les properes setmanes i jo ara no puc avançar res perquè no em pertoca a mi prendre aquesta decisió'. El nou Primer Secretari del PSC reusenc ha avançat també que dilluns vinent es reunirà amb l'Alcalde Carles Pellicer de cara a establir 'noves línies de relació entre el govern i el primer partit del'opsició a la ciutat de Reus'.

Pallarès i Vallès han fet aquesta declaració acompanyats per la majoria de regidors del grup municipal socialista.Curiosament, qui no ha pogut assistir a l'acte ha sigut el que podrà ser nou portaveu del socialistes reusencs, Andreu Martín, ja que en 'aquest moment es troba reunit en una de les convocatòries del grup d'empreses econòmiques del hòlding municipals Innova', ha matisat Francesc Vallès.

Notícies relacionades
POLíTICA | PSC
Teresa Pallarès abandona el grup municipal socialista a l'Ajuntament de Reus

21/03/2012 | Per Joan Carrion | comentaris comenta

Teresa Pallarès anunciarà a les properes hores la seva decisió de renunciar al càrrec de regidora a l'Ajuntament de Reus on actualment és la portaveu del grup municipal del Partit dels Socialistes de Catalunya.