La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

POLíTICA | Fira de Reus

L'Ajuntament de Reus pagarà 100.000 euros com a indemnització a l'exdirector de Fira de Reus

22/03/2012 | Per Joan Carrion

El consistori reusenc, a través de la societat anònima municipal Redessa, ha arribat a un acord amb l'exdirector de Fira de Reus per tal de tancar el conflicte laboral que ambdues parts mantenien obert des que l'Ajuntament va anunciar el seu acomiadament, el mes d'octubre de l'any passat. Un pacte que es va concretar pocs minuts abans de la celebració de la vista oral que el Jutjat Social de Reus havia fixat per aquesta setmana quan l'Ajuntament va acceptar com a improcedent l'acomiadament citat i va pactar la xifra de 100 mil euros com a indemnització.

Recordem que segons va explicar el consistori en el moment de trascendir aquest relleu al capdavant de la Fira, aquesta decisió es va portar a terme -amb el vist-i-plau de la resta de membres del Patronat de la Fundació Fira de Reus -Cambra de Comerç, Generalitat de Catalunya i Diputació de Tarragona- i és volia donar 'un nou impuls a aquest organisme on es prioritzés una altra gestió dels equipaments'. En el moment de fer efectiva aquesta desvinculació laboral, l'exdirector no va estar d'acord amb la primera indemmització que se li va oferir i va denunciar l'acomiadament. Segons ha pogut saber aquesta revista digital, la primera xifra que se li va oferir des del consistori de la capital del Baix Camp s'aproximava a la meitat de la quantitat que finalment pagarà l'Ajuntament.

Fira de Reus va mantenir vacant aquest càrrec fins fa poques setmanes quan, després d'un procés de selecció, es va nomenar Eduard Vicente com a nou director d'aquest equipament firal.