La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

POLíTICA | Cambra de Reus

Tubella renuncia a la vicepresidència de la Cambra de Comerç de Reus per assessorar l'Alcalde Carles Pellicer

Serà el comissari dels actes commemoratius dels anys Fortuny, Tapiró i Prim.

20/03/2012 | Per Joan Carrion

Carles Tubella, primer per l'esquerra durant la inauguració d'una edició de Reus viu el Vi.

Carles Tubella, primer per l'esquerra durant la inauguració d'una edició de Reus viu el Vi.

Isaac Sanromà, President de la Cambra, i Carles Tubella, vicepresident tercer, van pactar aquesta sortida en una reunió celebrada la setmana passada ja que la decisió del gemmòleg reusenc d'incorporar-se a l'equip de Pellicer com a càrrec de confiança, si bé legalment no incorria en cap mena d'incompatibilitat, no semblava la més adequada per aquesta entitat de promoció sòcioeconòmica.

Segons manifesta la Cambra en un comunicat emès aquest matí, aquest organisme 'sempre ha mantingut una política d’actuació marcada per la més absoluta independència respecte de les institucions polítiques i per això els dirigents que ostenten càrrecs de representació de la corporació mai han estat vinculats, directament ni indirecta, a cap càrrec electe ni tampoc de confiança. És una norma no escrita que han seguit sempre tots els membres de la Cambra'.

El seu president, Isaac Sanromà, ha volgut 'valorar molt especialment la tasca que en el càrrec ha desenvolupat el fins ara vicepresident tercer, destacant de manera especial la seva contribució a alguns dels principals projectes que s’han impulsat durant aquests últims anys, com són la direcció de la REUS VIU EL VI o la coordinació de la Gala commemorativa del 125è aniversari de la Corporació'. Sanromà també 'ha desitjat tota mena d’èxits a Tubella en aquesta nova etapa que enceta, conscient de la seva enorme estimació a la ciutat, tota una garantia de responsabilitat i dedicació'.

Carles Tubella -segons explica el citat comunicat de premsa- 'continuarà vinculat als òrgans de govern de la corporació, aportant el seu valuosíssim gra de sorra a les diverses iniciatives que impulsa la Cambra en benefici de l’economia d’un territori privilegiat com és el nostre'.