La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

ECONOMIA | Innova

La liquidació pactada per la renúncia de Lluís Nualart puja 300.000 euros

06/03/2012 | Per Joan Carrion

Lluís Nualart, en una intervenció al Canal Reus TV

Lluís Nualart, en una intervenció al Canal Reus TV

La xifra que el hòlding d'empreses municipals Innova haurà de pagar per la liquidació del fins ara Adjunt a la Presidència de l'empresa pública Sagessa, Lluís Nualart, puja prop de 300.000 euros segons s'ha explicat aquest matí en el decurs de la reunió del Consell d'Administració de la citada societat pública. Nualart tenia signat un contracte d'alta direcció amb Sagessa pel qual tenia una remuneració anual de 226.000 mil euros i feia dies que mantenia negociacions amb el govern municipal per tal d'arribar a un acord i deixar el càrrec.

Segons ha pogut saber nwrevistadereus.cat, les primeres xifres que es van posar sobre la taula ratllaven els 700 mil euros, una quantitat que s'ha rebaixat sensiblement fins a pactar la desvinculació laboral de Nualart després de més de 30 anys a l'empresa pública. L'Adjunt a la Presidència d'Innova va comunicar la seva marxa a la resta de companys de l'Hospital de Sant Joan, el divendres de la setmana passada.

Aquests 300.000 mil euros s'hauran de sumar als 400.000 anunciats la setmana passada com a resultat de les indemnitzacions i liquidacions de les persones acomiadades o dimitides en aquest hòlding municipal. Falta encara saber -i per tant sumar- la quantitat que caldrà pagar a l'exdirector de Fira de Reus qui també ha denunciat com el seu acomiadament com a procedent, tema que està a l'espera de resolució judicial.