La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | Exposició

Setmana Santa al Palau Bofarull de Reus

19/03/2012 | Per Joan Carrion

Una imatge d'Enric Pàmies Carreté

Una imatge d'Enric Pàmies Carreté

Una trentena de fotografies dels fons del Centre de la Imatge Mas Iglesias es podran veure a partir de demà, 20 de març, al Palau Bofarull de Reus ( Llovera, 15), en el marc de l’exposició «Una altra visió de la Setmana Santa», organitzada per l’Agrupació d’Associacions de la Setmana Santa de Reus. La inauguració de l’exposició es farà a dos quarts de nou del vespre.

El Centre de Mas Iglesias ha col·laborat amb la mostra amb la cessió d’imatges de gran valor històric i documental que són testimoni de la celebració de la Setmana Santa a la ciutat entre els anys 1940 i 1970. En concret, s’hi poden veure fotografies de Salvador Ferré Aulès (l’autor més representat en la mostra, amb 17 instantànies), Enric Pàmies Carreté (amb sis fotos) i Eduard Borràs Sotorra, Manuel Cuadrada Gibert, Josep Martí Puigoriol, Francesc Subirà Rocamora, Francesc Magrané Pellisé, Jaume Borràs Abelló i Josep Maria Magrané Vernet (tots ells amb una fotografia de cadascú).

L’exposició es podrà visitar fins al dia 30 de març al Palau Bofarull i l’horari de visita és de dimarts a dissabte d’11:00 a 13:00 h i de 17:00 a 20:00 h.