La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | Epocauto

Epocauto tanca portes amb 10 mil visitants a les noves instal.lacions de Fira de Reus

19/03/2012 | Per Joan Carrion

Una imatge de l'interior del Palau Firal amb els vehicles antics

Una imatge de l'interior del Palau Firal amb els vehicles antics

Epocauto, la fira de vehicles clàssics de Reus, ha rebut aquest cap de setmana passat una afluència de visitants semblant a la xifra de l'any passat, fixada en 10.000 persones. Un any més, a Epocauto s’han pogut veure vehicles clàssics de tota mena i de totes les dècades del segle XX fins als anys 70 i 80. Una de les atraccions principals per als visitants ha estat l’exposició de joguines clàssiques amb rodes per a nens, que en aquesta edició ja tancada, ha ocupat el vestíbul de les instal·lacions de firaReus. També cal destacar l’interès que ha generat l’exposició de la marca reusenca Reddis, que ha commemorat el 60è aniversari de la seva fundació.

Com a actes complementaros, ahir es va celebrar la concentració de motos Harley Davidson a l’auditori exterior de firaReus, que també va congregar forá públic, així com els vehicles clàssics de particulars que van visitar el certamen i van aparcar els cotxes a l’auditori exterior. La regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Reus, Alícia Alegret, ha fet una valoració positiva d'aquesta iniciativa firal per la consolidació del certamen i les xifres de visitants. “Des del govern municipal, seguirem apostant per Epocauto com a fira de referència del sector en l’àmbit estatal”, ha destacat'.

Després de la bona acollida d’Epocauto, la propera fira oberta al públic serà el 3r Saló de la mascota, BESTIAL, que es durà a terme el cap de setmana del 28 i 29 d’abril.

Galeria fotogràfica

Un moment de l'acte d'inauguració, amb - d'esquerra a dreta: la regidora Alicia Alegret; el fundador de la marca Reddis, Anton Sentís; el pr