La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

ECONOMIA | Ryanair

Ryanair posa ja bitllets a la venda per aquest estiu des de Reus

20/01/2012 | Per Joan Carrion

Ryanair. NW.

Ryanair. NW.

La companyia aèria irlandesa Ryanair ja té operativa la compra de bitllets a algunes de les destinacions que posarà de nou en marxa aquest estiu des de l’Aeroport de Reus. Es tracta de Birmingham, Bristol, Brusel.les, Cork, Dublin, Düsseldorf Weeze, East Midlands, Eindhoven, Francfort Hahn, Glasgow, Liverpool, Londres-Luton, Londres Stansted i Manchester.

D’altra banda, cal dir que aquesta instal.lació aeroportuària ha tancat el 2011 amb una xifra total d'1.362.472 passatgers, el que suposa un 4% menys que l'any anterior, segons dades facilitades per Aena. El mes de desembre ha estat el pitjor de l'any, ja que només s'han registrat 594 passatgers, un 97% menys que el mateix mes de 2010. Un percentatge que s'explica per la marxa provisional de Ryanair que va suspendre els seus vols des de Reus durant els mesos d’hivern.

Dir també que durant el 2011 s'han efectuat 21.494 aterratges i enlairaments, xifra un 19% inferior al 2010. Pel que fa al desembre s'han operat 673 vols, amb una baixada del 19%.