La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

CULTURA | CreArt!

Neix CreART! La mostra de creadors i artistes juvenils de la ciutat de Reus

20/01/2012 | Per Joan Carrion

Logotip de CreART!

Logotip de CreART!

La Regidoria de Cultura i Joventut de l’Ajuntament de Reus convoca la primera mostra de creadors i artistes juvenis de la ciutat de Reus, CreART! que es durà a terme del 16 al 21 d’abril de 2012. CreART! serà un petit aparador i una plataforma de la cultura jove com a mitjà d’expressió, facilitant la difusió de les noves propostes i creacions dels joves artistes de Reus i del Camp de Tarragona. La setmana de cultura jove vol aglutinar un ampli ventall de disciplines artístiques arribant a configurar una programació totalment eclèctica (teatre, música, dansa, circ, arts plàstiques, arts visuals, literatura...) i que ocuparà diferents espais de la ciutat en funció de les propostes. Poden participar tots els joves nascuts o residents a Reus o al Camp i que tinguin entre 15 i 30 anys ambdós inclosos.

El període d’inscripció serà del dia 16 de gener al 17 de febrer i s’haurà de presentar el full d’inscripció al Casal de Joves de Reus (c. Castellvell, 24).

Per qualsevol dubte es pot enviar un correu a info.joventut@reus.cat o bé trucar al Casal de Joves 977 010 268.

A banda de la programació que finalment es tanqui, la iniciativa es complementarà amb la realització d’accions formatives per als participants, tallers formatius referents a contractació i facturació de músics i artistes en general, dirigit als mateixos joves que participen de la mostra, amb la voluntat de facilitar eines necessàries a l’hora de fer el pas cap a la professionalització.