La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | NW Revista de Reus

Presentació pública del nou projecte editorial NW Revista de Reus

20/02/2012 | Per Francesc Domènech

Més de tres-centes persones van acompanyar ahir el naixement de la revista NW, al restaurant Vermuts Rofes de la capital del Baix Camp. El periodista i col·laborador de la revista Xavier Graset va ser l’encarregat de conduir l’acte presidit pel degà del Col·legi de Periodistes de Catalunya, Josep Maria Martí. El degà dels periodistes  va elogiar la valentia dels impulsors d’aquesta nova iniciativa destacant-ne sobretot la seva llarga experiència en el món del periodisme local i va afirmar que ara “és la ciutat i els seus ciutadans els que han de donar resposta i continuïtat a aquest naixement”.

El director del nou mitjà de comunicació, Francesc Domènech, per la seva banda, va destacar la singularitat del projecte que neix en un context de crisi general en el sector de la comunicació i que ha fet que Reus estigués fins ahir orfe de mitjans escrits pensats i fets des de la ciutat i per a la seva ciutadania.

La revista, amb firmes convidades, com les de Toni Orensanz, Agustí Segarra, Josep Baiges i Natàlia Borbonès també va obrir a la mitjanit el seu espai a la xarxa, la versió digital de la revista www.nwrevistadereus.cat, dirigida pel periodista Joan Carrion.

Galeria fotogràfica