La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

ECONOMIA | Innova

Jofré deixa el càrrec de regidor per incompatibilitat de la seva empresa ja que és proveïdora de l'Hospital Sant Joan

L'Alcalde afirma que "no desmenteixo la xifra sobre les retribucions de Prat"

20/01/2012 | Per Joan Carrion

L’Alcalde de Reus, Carles Pellicer s’ha mostrat aquest matí sorprés ‘per l’interès que hi ha sobre el sou del fins avui Director General d’Innova, Josep Prat’ i ha defensat ‘les decisions que poc a poc anem adoptant sobre el futur d’aquest ens de gestió de les empreses municipals’. En un moment de la seva intervenció ha manifestat que ‘anem eliminant la brossa del camí’ tot explicant que ‘estic del tot decisit a seguir el camí que ens hem marcat en aquest i atres temes de la ciutat’. Pellicer ha dit que ‘no desmenteixo les retribucions del Josep Prat, tot i que seré jo qui ben aviat expliqui amb detall quin era el seu sou i els conceptes pels qual el cobrava’.

Però en un primer moment Pellicer ha comparegut amb el regidor Pepe Jofré per anunciar una notícia també de forta trascendència política: l’aceptacció de la dimissió del fins ara responsable de l’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Reus davant les incompatibilitats produïdes pel subministrament del material que Laboratoris Serra Pàmies fa a l'Hospital de Sant Joan des de l’any 2001, una situació que s’ha mantingut durant aquests set mesos de nou consistori.

Jofré ha declarat que ‘no era conscient aquesta situació’ i l’alcalde ha explicat que la informació no s'ha sabut fins que no s'ha revisat la facturació d'Innova i els serveis jurídics han fet un informe recomanant al regidor que escollís entre la seva feina pública o privada. El substitut serà Marc Arza, i assumirà també les funcions que fins ara realitzava Jofré, una situació que segons ha dit Pellicer ‘també hem consensuat amb el nostre soci de govern, el Partit Popular’, formació política que gestiona una part de les competències de promoció econòmica del consistori reusenc.