La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

SOCIETAT | De tots els colors polítics

Un grup d'exregidors reusencs vol crear una associació i 'aportar la seva experiència a la ciutat"

La iniciativa està oberta a tots els regidors i regidores que han format part del consistori reusenc

21/06/2013 | Per Joan Carrion

Una imatge del consistori reusenc elegit l'any 2003.

Una imatge del consistori reusenc elegit l'any 2003.

El grup impulsor està format Josep Maria Galofre (PSC), Tomàs Barberà (CiU), Ernest Benach (ERC), Miguel Àngel López Mallol (PP) i Daniel Pi (ICV). Tots ells van obtenir l'acta de regidor en diverses passades legislatures i la majoria està ja apartat de la política activa, fins i tot, alguns tene poc  a veure amb la formació política a la que van representar dins el consistori reusenc en període democràtic.

El grup estarà obert a tots els regidors i regidores que han sigut elegits durant les passades legislatures i el seu objectiu és el "d'organitzar tot un seguit d'activitats ciutadanes a partir de les quals es puguin debatre qüestions relacionades amb el present i el futur de la ciutat". Alguns dels seus impulsors amb els que ha pogut parlar aquesta revista digital afirmen rotundament que "en cap cas la nostra iniciativa tindrà res a veure amb posicionaments polítics, es tracta d'aportar la nostra experiència a l'hora en aquelles activitats que es puguin realitzar". La seva participació en aquesta futura associació ho serà sempre a títol personal, expliquen.

La intenció d'aquest grup impulsor és el de convocar durant els propers dies la resta de regidors i regidores, en un acte que es podria celebrar en el propi Saló de Plens de l'Ajuntament de Reus, prèvia petició a l'alcalde Carles Pellicer. Pel que fa a les activitats que aquesta associació podria arribar a organitzar, aquestes podrien ser jornades, xerrades i d'altres actes relacionats majoritàriament amb el món local.