La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

POLíTICA | Ara Reus

Ara Reus diu que Pellicer ha de deixar el Parlament i crear un 'gabinet de crisi'

24/01/2012 | Per Joan Carrion

'L'Alcalde de Reus ha de deixar el seu escó al Parlament de Catalunya i s'ha de dedicar plenament a governar la ciutat de Reus', aquesta era la petició que Jordi Cervera, com a portaveu del grup municipal Ara Reus, explicava ahir al vespre i arrodonia la seva visió de la situació que viu la capital del Baix Camp tot reclamant 'la creació d'un gabinet de crisi per fer front a la crítica situació que vivim actualment, ja que la ciutat només apareix als mitjans de comunicació per notícies negatives'. Cervera es referia d'aquesta manera als capítols que han estat actualitat aquestes setmanes com ara la dimissió del Director General d'Innova, Josep Prat o la renúncia del regidor -independent- de CiU, Pepe Jofré, dimitit divendres de la setmana passada.

Cervera va manifestar que 'no pot ser que Carles Pellicer desapareixi més de 24 hores perquè ha d'assistir a les sessions del Parlament de Catalunya, quan a la ciutat hi ha situacions que exigeixen una solució urgent i per això cal que abandoni aquesta responsabilitat'. Una petició que Cervera no ha fet extensiva a la Primera Tinent d'Alcalde del Partit Popular Alicia Alegret, soci del govern de CiU al capdavant del govern municipal i també diputada a la cambra catalana.

Jordi Cervera i Cori Fargas van insisitir novament en 'la manca d'iniciativa del govern municipal per afrontar els greus problemes que ens afecten i va criticar la paràlisi que viu la ciutat de Reus' i va afirmar que 'tot aquest panorama es veu agreujat per la manca d'informació a la que estem sotmesos. De fet d'aquell govern de transparència que ens vam prometre, hem passat a un govern de la desconfiança', va concloure Cervera.