La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

ECONOMIA | FIRA DE CASAMENTS

Un centenar d'expositors participaran a la fira Tot nuvis que compleix 20 anys

Les desfilades es potenciaran i tindran més públic

07/11/2012 | Per NW Revista de Reus

La regidora de Promoció Econòmica, Alícia Alegret, i el president de la Cambra, Isaac Sanromà, han presentat la fira.

La regidora de Promoció Econòmica, Alícia Alegret, i el president de la Cambra, Isaac Sanromà, han presentat la fira.

La fira Tot nuvis obrirà les portes aquest divendres a la tarda. La mostra estarà instal·lada fins diumenge a la Fira de Reus. Un centenar d’expositors donaran a conèixer els seus productes. Novament hi haurà desfilades que s’han convertit en el gran atractiu de la mostra. En aquesta ocasiò, però, s’han variat els horaris. Es faran dissabte a les 9 del vespre, i diumenge a les 5 de la tarda. Des de l’organització s’ha decidit apostar per la passarel·la i per aquest motiu s’ampliarà el nombre de cadires fins a les 700.

Segons les últimes dades de l’Institut  d’Estadística de Catalunya, els matrimonis a la demarcació de Tarragona es mantenen en els 3.000 anuals. S’observa també una lleugera davallada en el nombre de casaments i augmenten progressivament les bodes civils.

La fira Tot nuvis celebra 20 anys. Per aquest motiu, l’organització prepara sorpreses per als visitants que troben a la fira mostres de maquillatge i perruqueria, actuacions musicals, i també assessorament en protocol nupcial.

Tot Nuvis es podrà visitar divendres de les 5 de la tarda fins a les 9 del vespre. Dissabte i diumenge estarà oberta de les 11 del matí fins a les 9 del vespre. L’entrada costarà 4 euros.