La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

ECONOMIA | Empreses

La sala d'escalada Slab guanya el Premi Reus a la creació d'empreses

68 empreses optaven al premi, de les quals 37 eren de Reus.

08/11/2012 | Per NW Revista de Reus

Acte de lliurament de la IX edició dels Premis Reus a la Creació d'Empreses.

Acte de lliurament de la IX edició dels Premis Reus a la Creació d'Empreses.

L'empresa SLAB Sala d'Escalada ha resultat guardonada amb el novè Premi Reus a la creació d'empreses. L'empresa ha instal·lat un rocòdrom que ofereix 500 metres quadrats escalables que permeten fer més de 60 vies marcades. La sala, a més, està homologada per poder acollir els campionats de Catalunya i d'Espanya d'escalada i, de fet, ja durant el 2013 entrarà en el circuït de competicions de la Copa de Dificultat d'Escalada. L'empresa ofereix també cursos d'escalada per a totes les edats. Es tracta d'un negoci pioner en aquestes comarques.

El segon premi ha estat per PIPIPOP, de la reusenca Carolina Cochs, que comercialitza un producte nou i orogininal, una peça de roba interior de cotó i amb una pròtesi de silicona dissenyada amb l'objectiu que les dones puguin fer les seves necessitats fisiològiques en situacions de mobilitat reduïda.

Finalment, el tercer és per a l'empresa Qualitytest, que es dedica a certificar vehicles d'ocasió amb la possibilitat de contractar una garantia mecànica entre particulars. El certificat de qualitat inclou unhistorial de trànsit que permet saber, d'un cotxe d'ocasió, si té multes pendents o embargaments, entre altres detalls.

En la novena edició dels Premis Reus a la Creació d'Empreses s'hi van presentar 68 empreses, de les quals, 37, de Reus. El primer premi és de 5.000 euros, el segon de 2000 i el tercer, de 1000.