La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

CULTURA | MÚSICA

La fundació Reddis organitza un concert amb la Banda Simfònica de Reus amb motiu de Misericòrdia

L'actuació tindrà lloc a la plaça del Mercadal aquest divendres

19/09/2012 | Per NW Revista de Reus

La Banda Simfònica també rebrà un ajut econòmic de la Reddis que dedicarà a formació.

La Banda Simfònica també rebrà un ajut econòmic de la Reddis que dedicarà a formació.

La plaça del Mercadal és l’escenari elegit perquè la Banda Simfònica de Reus faci un concert aquest divendres. D’aquesta manera, la formació recuperarà els concerts a l’aire lliure. La Fundació Privada Reddis és qui organitza aquest acte que s’inclou dins de la celebració dels seus 20 anys i arriba en el marc de les festes de Misericòrdia. El concert tindrà lloc a dos quarts de 7 de la tarda. En acabar, els representants de la fundació Reddis aniran a l’Ajuntament per recollir un dels guardons de la ciutat que enguany anirà a parar a mans de l’entitat.

A banda del concert d’aquest divendres, la fundació també col·laborarà amb la banda fent-li una aportació que li permetrà tirar endavant un projecte de formació. Aquesta ajuda servirà per cobrir les despeses de l’estada dels prestigiós compositor i director belga Bert  Appervort, que oferirà unes sessions de formació i assajos per a tots els membres de la formació musical.

El calendari d’activitats de la fundació Reddis continuarà el 22 de desembre. L’entitat ha organitzat un concert que anirà a càrrec del Cor Mestral i que tindrà lloc a la prioral de Sant Pere a dos quarts de 9 del vespre.