La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

CULTURA | Cienma

El Memorimage premia el documental sobre la figura de Pere Anguera

La pel·lícula sobre Pau Casals i Joan Alavedra s'endú el màxim guardó del festival.

11/11/2012 | Per NW Revista de Reus

Imatge del documental.

Imatge del documental.

El festival de cinema Memorimage ha tancat portes i ha donat a conèixer el cartell de premis de l'edició d'enguany, caracteritzada per haver estat una altra víctima de els retallades pressupostàries.

El cartell de Premis del Festival ha quedat de la següent manera:

El Premi Ciutat de Reus a la millor pel·lícula de la Secció OFicial, i atorgat per voració del públic: “Un poema a l’exili. El Pessebre de Pau Casals i Joan Alavedra”.

 Premi MemoriReus al millor ús d’imatges d’arxiu en produccions i/o films de temàtica centrada en el territori del Camp de Tarragona,per votació del públic:  “Pere Anguera. Tres segles una veu”, dirigida per Natàlia Borbonès, David Fernàndez, Victor Rubio, Vicenç Torrent. 

El Premi Cinema-Rescat al millor treball documental i de recerca l'ha rebut, per decisió del jurat, Sílvia Sánchez, pel film "La gran aventura de la Canadenca".

I finalment, el premi Memorijove, novetat d'enguany, ha estat per a la pel•lícula “Aigua, infern, cel”, de Joan Soler. El públic adolescent que ha assistit al festival ha triat aquest film com el millor de la secció MemoriJove.