La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

CULTURA | Noves Tecnologies

Dos reusencs, guardonats en els premis "Blocs Catalunya"

El lliurament de premis reuneix unes 300 persones a l'auditori del Palau de Fires i Congressos.

06/10/2012 | Per NW Revista de Reus

Portada del bloc premiat de la reusenca Rosa Baró Vilà.

Portada del bloc premiat de la reusenca Rosa Baró Vilà.

El bloc "El Món de Reus" del periodista Josep Baiges, i el de la dietista reusenca Rosa Baró són dos dels quehan rebut agun dels Premis Blocs Catalunya que organitza l'associació STIC.CAT, que en la seva cinquena edició havia triat Reus i el seu Palau de Fires per fer l'acte de lliurament dels guardons.

Portada del bloc de Josep Baiges

En total, es van lliurar 31 premis, distribuïts en 15 categories temàtiques i distingint el tipus de bloc en funció de si són personals, corporatius o professionals. En el cas de Josep Baiges, el premi ha estat en la categoria dels blocs personals de política, economia i societat, mentre que en el cas de Baró, en la de blocs professionals de cuina, gastronomia i enologia. Podeu veure la llista de tots els blocs premiats clicant aquí.

Als premis, d'àmbit nacional, s'hi van presentar un total de 600 blocs i la llista de guardonats ha sortit del resultat de les 16 mil votacions rebudes pels organitzadors.

La societat STIC.CAT (Societat de Tenologia i Coneixement) és una entitat nascuda l'any 2008 amb l'objectiu de promoure la societat de la informació i el coneixement i l'ús de les tecnologies 2.0, entre les quals hi ha els blocs.