La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

Número 115

Maig del 2022. Un any pel canvi: les claus de la política local a falta d'un any per a la celebració de les eleccions municipals. Entrevista: Carles Pellicer, alcalde de Reus. Cal Massó recupera activitat amb voluntat de recuperar l'esperit inicial de l'equipament. Entrevista: Elisenda Arnavat, productora audiovisual. Descobrim: Serra de Llaberia. Natura: L'oriol. Ruta: En bici a Paret Delgada.

4€ En paper
2.5€ En digital

Subscriviu-vos a NW

Rebeu la revista còmodament a casa vostra

40 € 11 numeros / any

Números anteriors

Número 114

Abril 2022. Gabriel Ferrater i Reus: La ciutat recorda el poeta en el centenari del seu naixement. Selecció de llibres locals pel Sant Jordi més desitjat. Entrevista: Daniel Recasens, regidor de Cultura. Anàlisi: L'anunci de l'adéu de l'alcalde Pellicer. David Tapias, l'ecologia com a pilar de l'arquitectura. Descobrir el far de Torredembarra. Reus natural: El xoriguer.

3.5€ En paper
2.5€ En digital

Número 113

Març 2022. El procés de transformació del sector de l'avellana. Entrevista a Àngel Xifré, director territorial del Departament d'Acció Climàtica. Entrevista a Baltasar González, maquillador. La Setmana Santa torna a la normalitat després de dos anys. Descobrim: Museu d'Alcover, el mar de les muntanyes de Prades. Ruta al pantà de Riudecanyes.

3.5€ En paper
2.5€ En digital

Número 112

Febrer de 2012. Futbol, tres anys després del final del CF Reus Deportiu,, la Fundació Futbol Base assegura el futur. Entrevistes: Aida Folch, actriu, i Hipòlit Monseny, regidor de via pública. Les activitats dels Centres Cívics. Descobrim: La cooperativa de Falset. Anàlisi: El procés participatiu pel futur del Carrilet. Les taules gòtiques del llegat Pedrol Rius.

3.5€ En paper
2.5€ En digital

Número 111

Gener 2022. Desè aniversari del procés judicial del cas Innova. Noves seccions: Entrevistem els personatges que van ser portada de la revista el primer any, en motiu del desè aniversari de la publicació. Avui: Pau Ferran, actor. Descobrim: El Mas Miró de Mont-roig. Les Decennals de Valls. Espais: El carrer de les Galanes. Lletraferides: Antònia Abelló i Filella.

3.5€ En paper
2.5€ En digital