La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

Número 118

Setembre de 2022. Festes de Misericòrdia. El curs que ens espera: Les claus polítiques i de la gestió municipal. Entrevistes: Sebastià Domènech, candidat del PP; Oriol Tarragó, enginyer de sol. Pilarin Planas Pujol, mestra de primària jubilada. Crònica política. La construcció estratègica del futur. Reus natural: L'aligot comú. Ruta en bibcleta fins a l'Arbocet.

4€ En paper
2.5€ En digital

Subscriviu-vos a NW

Rebeu la revista còmodament a casa vostra

40 € 11 numeros / any

Números anteriors

Número 117

Juliol 2022. El pavelló olímpic, llegat dels Jocs Olímpics de 1992. Turisme: Optimisme i prudència en la primera temporada post-pandèmia. Entrevista a Mònica Balsells, presidenta del Reus Deportiu. Entrevista a l'artista Ariadna Parreu. El centre d'interpretació de la Mina Llussa, al Molar (Priorat). Ruta: El Mas don Felip de Riudoms.

3.5€ En paper
2.5€ En digital

Número 116

Juny 2022. Els qui han estat regidors de Cultura de l'Ajuntament de Reus  opinen sobre la Festa Major, el seu present i futur. Tria dels principals actes de la Festa Major de Sant Pere. Entrevista a Andreu Martín, proclamat candidat del PSC a l'alcaldia de Reus. Hortensi Güell al Museu de Reus. Descobrim el Museu del Vidre de Vimbodí. Entrevista: Marc Jubete, ballarí.

3.5€ En paper
2.5€ En digital

Número 115

Maig del 2022. Un any pel canvi: les claus de la política local a falta d'un any per a les eleccions municipals. Entrevista: Carles Pellicer, alcalde de Reus. Cal Massó, amb amb voluntat de recuperar l'esperit inicial de l'equipament. Entrevista: Elisenda Arnavat, productora audiovisual. Descobrim: Serra de Llaberia. Natura: L'oriol. Ruta: En bici a Paret Delgada.

3.5€ En paper
2.5€ En digital

Número 114

Abril 2022. Gabriel Ferrater i Reus: La ciutat recorda el poeta en el centenari del seu naixement. Selecció de llibres locals pel Sant Jordi més desitjat. Entrevista: Daniel Recasens, regidor de Cultura. Anàlisi: L'anunci de l'adéu de l'alcalde Pellicer. David Tapias, l'ecologia com a pilar de l'arquitectura. Descobrir el far de Torredembarra. Reus natural: El xoriguer.

3.5€ En paper
2.5€ En digital