La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

Número 111

Gener 2022. Deu anys de malson: Aniversari del procés judicial del cas Innova. Noves seccions: A 10 de 10 entrevistem els personatges que van ser portada de la revista el primer any, en motiu del desè aniversari de la publicació. Avui Pau Ferran, actor. Descobrim: El Mas Miró de Mont-roig. Reportatge: Les Decennals de Valls. Espais: El carrer de les Galanes. Lletraferides: Antònia Abelló i Filella.

4€ En paper
2.5€ En digital

Subscriviu-vos a NW

Rebeu la revista còmodament a casa vostra

40 € 11 numeros / any

Números anteriors

Número 110

Desembre 2021. Com encara el comerç la campanya de Nadal. Programació dels teatres per al primer semestre de 2022. Entrevista: Jordi Bros, tècnic d'esports de l'Ajuntament de Reus. Urban Sketchers, passió pel dibuix. La gestió política en temps de pandèmia. Espais: La decoració nadalenca als carrers de Reus. Els paisatges de Joaquim Mir al Museu. 

3.5€ En paper
2.5€ En digital

Número 109

Novembre 2021. Les claus de l'èxit de la Ganxet Pintxo, que ha fet deu anys. Entrevista a Teresa Pallarès, delegada del Govern de la Generalitat al Camp de Tarragona. Avis i Àvies per la Llibertat: Quatre anys de concentracions diàries al Mercadal. Reuscity, joc de taula iniciativa d'uns joves emprenedors. Reus Natural: Els estornells.

3.5€ En paper
2.5€ En digital

Número 108

Octubre 2021. Creix el debat sobre com cal tractar el Patrimoni de la ciutat. Montserrat Caelles, regidora de Turisme: "Preparem una renovació total del Gaudí Centre per acutalitzar-lo". Reus Refugi, pilar fonamental en l'acollida de persones nouvingudes. La programació dels teatres de la ciutat.El nou espai d'art d'Aureli Ruiz, aldTU. 

3.5€ En paper
2.5€ En digital

Número 107

Setembre 2021. De qui és l'aigua? La controvèrsia per l'ús de l'aigua del riu Siurana, que es transvasa cap a Reus. Festes de Misericòrdia, encara lluny de la normalitat. Entrevista: Rosa M. Abelló, presidenta del Consell Comarcal del Baix Camp.Reportatge: Associació Alzheimer Reus i Baix Camp. Lletraferides, dones en la història de la literatura local. 

3.5€ En paper
2.5€ En digital