La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

Número 121

Desembre del 2022. Els botiguers afronten amb optimisme la campanya de Nadal. El fenomen de l'escalada al Priorat: L'afluència massiva de visitants fa pensar en la necessitat de regular l'accés al Montsant. Entrevistes a Carles Prats, regidor d'Empresa i Ocupació i al traductor Albert Nolla. Visita al Molí de les Tres Eres de Cambrils. Les joguines antigues del Museu de Reus. Conversa amb l'artista Josepa Filella. Els ocells del parc de Sant Jordi.

4€ En paper
2.5€ En digital

Subscriviu-vos a NW

Rebeu la revista còmodament a casa vostra

40 € 11 numeros / any

Números anteriors

Número 120

Novembre 2022. Reus 1970-2020, la tranformació d'una ciutat, el projecte impulsat per la Fundació Reddis. Xiquets de Reus: Balanç d'una temporada carregada d'entrebancs. Entrevites: Joan Navais, historiador, i Joan Magrané, compositor. El Museu del Ferrocarril de Móra la Nova. Política: L'aparcament de la Hispània. Conversa amb Rosa Tort.

3.5€ En paper
2.5€ En digital

Número 119

Octubre de 2022. Reportatge: El projecte de remodelació del barri del Carrilet i el trasllat del Mercat, a fons. Entrevista a Sandra Guaita, candidata del PSC a l'alcaldia. Entrevista a Bàrbara Roig, actriu. Torna el festival de moviment i teatre gestual COS. Espais: La plaça de Prim. Conversa amb Modesta Aragonès, la Modesta de cal Llengüet.

3.5€ En paper
2.5€ En digital

Número 118

Setembre de 2022. Festes de Misericòrdia. El curs que ens espera: Les claus polítiques i de la gestió municipal. Entrevistes: Sebastià Domènech, candidat del PP; Oriol Tarragó, enginyer de sol. Pilarin Planas Pujol, mestra de primària jubilada. Crònica política. La construcció estratègica del futur. Reus natural: L'aligot comú. Ruta en bibcleta fins a l'Arbocet.

3.5€ En paper
2.5€ En digital

Número 117

Juliol 2022. El pavelló olímpic, llegat dels Jocs Olímpics de 1992. Turisme: Optimisme i prudència en la primera temporada post-pandèmia. Entrevista a Mònica Balsells, presidenta del Reus Deportiu. Entrevista a l'artista Ariadna Parreu. El centre d'interpretació de la Mina Llussa, al Molar (Priorat). Ruta: El Mas don Felip de Riudoms.

3.5€ En paper
2.5€ En digital