La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

Número 73

Juliol 2018. L'estratègia del CF Reus Deportiu per aconseguir més suport ciutadà. Entrevista a l'alcalde de la Selva del Camp, Jordi Vinyals. Entrevista al musicòleg Cesc Avilés. El nou mapa ferroviari que reclama el territori. Què cal fer amb l'antiga Sedera? Mirada a la història recent d'aquest bocí de ciutat. 

4€ En paper
2.5€ En digital

Subscriviu-vos a NW

Rebeu la revista còmodament a casa vostra

40 € 11 numeros / any

Números anteriors

Número 72

Juliol 2018. Entrevista al gegant Moro. El seguici petit de la Festa Major. Entrevista a l'alcalde de Riudoms, Josep Maria Cruset. La coral creada pel Centre de Normalització Lingüística de Reus. El projecte educatiu de l'escola ARCE. El procés per reconèixer les comarques de Tarragona com a regió del Coneixement.

3€ En paper
2.5€ En digital

Número 71

Maig 2018. Política municipal, a un any de les eleccions locals. Entrevista a la diputada al Parlament per JuntsxCat, Teresa Pallarès. Els reptes a Reus del nou Govern. "Recuperar el 9", reportatge en l'inici de temporada dels Xiquets de Reus. Entrevista a Elga Cremades, directora dels estudis de Català a la Universitat de Brno, a la República Txeca.

3€ En paper
2.5€ En digital

Número 70

Abril 2018. Els llibres amb accent reusenc d'aquest Sant Jordi. Entrevista: Avis i àvies per la Llibertat. Reportatge: Torna el Trapezi. Entrevista al violoncelista Roger Morelló. el proejcte educatiu de l'Escola General Prim. Reus Ocult: La petjada de l'escultor Modest Gené a la ciutat. El llarg camí fins a ll'arribada de la biblioteca pública.

3€ En paper
2.5€ En digital

Numero 69

Març de 2018. Orfeó Reusenc: 100 anys. Entrevista a l'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza. Entrevista a l'actriu Abril Garcia. Els dimarts al Centre de la Imatge Mas Iglesias de Reus (CIMIR). Escola Pare Manyanet. Els projectes de recinte firal de Reus que dormen als calaixos de la història. L'economia del Camp es recupera. 

3€ En paper
2.5€ En digital