La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

Número 84

Juliol de 2019. Els reptes del nou ajuntament. Reus Refugi, entitat que acull 150 refugiats a la ciutat. Piscines, l'alternativa per remullar-se sense sortir de la ciutat. Entrevistes al president del Centre de Lectura, Lluís Miquel Pérez, i a l'artista plàstica Cristina Ferré. Atur a Reus i PIB a la demarcació de Tarragona. 

4€ En paper
2.5€ En digital

Subscriviu-vos a NW

Rebeu la revista còmodament a casa vostra

40 € 11 numeros / any

Números anteriors

Número 83

Juny de 2019. La gastronomia de la Festa Major. L'exriptor Xavier Amorós conversa amb  la geganta Negra. Tria dels actes més destacats de la Festa Major. Articles d'anàlisi electoral i del pacte que ha permès Carles Pellicer iniciar un tercer mandat. Entrevista al nou president de la Cambra de Comerç de Reus, Jordi Just. 

3€ En paper
2.5€ En digital

Número 82

Maig 2019. Especial eleccions municipals: les claus a tenir en compte. Entrevistes a Carles Pellicer (JuntsxReus) i Noemí Llauradó (ERC). Centre d'Amics de Reus: 40 anys. L'adéu d'Isaac Sanromà de la presidència de la Cambra de Comerç. Entrevista: Josep M. Casanovas, fotògraf, ànima del Fotosport.

3€ En paper
2.5€ En digital

Número 81

Abril 2019. Tria d'una vintena de novetats de llibres locals per Sant Jordi. A punt el Festival Trapezi. Entrevistes a Lluïsa Amorós,escriptora; Valentín Rodríguez, alcaldable per "Entre Veïns", i Débora García, alcaldable de Ciutadans. L'eclosió de l'esport femení. Teresa Fàbregas, de la República a la Transició. 

3€ En paper
2.5€ En digital

Número 80

Març 2019. Roseta Mauri: vida i obra de la reusenca més internacional. Del FEC al Breus, a la recerca del festival ideal. Entrevistes: Daniel Villanueva, director de l'Escola de Cinema de Reus; Marta Llorens, cap de llista de la CUP; Lluís Pallejà, cap de llista de Primàries Reus. Empreses que incentiven amb l'esport.

3€ En paper
2.5€ En digital