La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

Número 82

Maig 2019. Especial eleccions municipals: les claus a tenir en compte. Entrevistes a Carles Pellicer (JuntsxReus) i Noemí Llauradó (ERC). Centre d'Amics de Reus: 40 anys. L'adéu d'Isaac Sanromà de la presidència de la Cambra de Comerç. Entrevista: Josep M. Casanovas, fotògraf.

4€ En paper
2.5€ En digital

Subscriviu-vos a NW

Rebeu la revista còmodament a casa vostra

40 € 11 numeros / any

Números anteriors

Número 81

Abril 2019. Tria d'una vintena de novetats de llibres locals per Sant Jordi. A punt el Festival Trapezi. Entrevistes a Lluïsa Amorós,escriptora; Valentín Rodríguez, alcaldable per "Entre Veïns", i Débora García, alcaldable de Ciutadans. L'eclosió de l'esport femení. Teresa Fàbregas, de la República a la Transició. 

3€ En paper
2.5€ En digital

Número 80

Març 2019. Roseta Mauri: vida i obra de la reusenca més internacional. Del FEC al Breus, a la recerca del festival ideal. Entrevistes: Daniel Villanueva, director de l'Escola de Cinema de Reus; Marta Llorens, cap de llista de la CUP; Lluís Pallejà, cap de llista de Primàries Reus. Empreses que incentiven amb l'esport.

3€ En paper
2.5€ En digital

Número 79

Febrer 2019. reportatge: l'agonia del CF Reus Deportiu, expulsat de la competició. Entrevista a l'expatinadora Laura Sánchez. Entrevista al candidat del PP, Sebastià Domènech. Reportatge: Peret Ganxet, 60 anys. Escola Sant Pau. Nova secció: El passat té nom de dona, centrada en Isabel Llácer. 

3€ En paper
2.5€ En digital

Número 78

Gener 2019. Institut Pere Mata, més d'un segle i tot un futur per endavant. El centenari dels grans Carnavals de la ciutat. Entrevista a Jordi Salas, investigador nutricionista. Entrevista a Daniel Rubio, candidat d'Ara Reus a l'alcaldia . Escola Sant Josep. Reus, ciutat catalana del bàsquet 2019.

3€ En paper
2.5€ En digital