La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

Número 78

Gener 2019. Institut Pere Mata, més d'un segle i tot un futur per endavant. El centenari dels grans Carnavals de la ciutat. Entrevista a Jordi Salas, investigador nutricionista. Entrevista a Daniel Rubio, candidat d'Ara Reus a l'alcaldia de la ciutat. Escola Sant Josep. Noves firmes: Josep Cruset, Josep M. Arias i Raül Rodríguez. Reus, ciutat catalana del bàsquet 2019.Tomàs Barberà, més d'un segle al Mercadal.

4€ En paper
2.5€ En digital

Subscriviu-vos a NW

Rebeu la revista còmodament a casa vostra

40 € 11 numeros / any

Números anteriors

Número 77

Desembre 2018. Pere Caselles: es tanca l'any dedicat a un personatge clau per entendre l'urbanisme de la ciutat i autor d'edificis emblemàtics. Entrevista a Gemma Molner, presidenta de El Tomb de Reus. Pilar Flamenco, secretària general de Podem Reus. La campanya de Nadal. Els canvis en la gestió de l'Hospital.

3€ En paper
2.5€ En digital

Número 76

Novembre 2018. Entrevista al cantant Fito Luri, després d'haver publiocat el seu setè disc. Reportatges: 50 anys de rugbi a Reus. Les visites guiades a la bòbila Sugranyes. Entrevista a Jaume Vendrell, president local del PdeCAT. Escola Rubió i Ors. L'adéu de la Sastreria Queralt, després de més d'un segle d'història.  

3€ En paper
2.5€ En digital

Número 75

Octubre 2018. Entrevista a Marta Magrinyà, escriptora. Reportatge: 20 anys de Canal Reus TV. Entrevista a l'exalcalde de la ciutat, Josep Abelló: "Hi ha una necessitat imperiosa de definició del model de ciutat". Arriba a la ciutat una nova edició del Festival COS de mim i teatre gestual.

3€ en paper
2.5€ En digital

Número 74

Setembre 2018. Festa Major de Misericòrdia. Reportatge: Càritas, la seu de la solidaritat. Entrevistes: Pere Granados, alcalde de Salou, i Marc Ferran, director de l'Institut de Museus de Reus. Les novetats del curs escolar. El carrer de Reus de Santa Maria de Palautordera. Reportatge. Ganiveteria Pérez.

3€ En paper
2.5€ En digital