La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

Número 65

Novembre 2017. Reportatges: Turisme a Reus. L'exposició de Marià Fortuny al Museo del Prado de Madrid. El col·lectiu dels cristians evangeslistes a la ciutat. Entrevistes: Josep M. Tost, alcalde de Riudecanyes i director de l'Agència de Residus de Catalunya. La història del projecte fallit de tren vertebrat que havia d'unir Reus i Salou. El proejcte educatiu de l'escola Joan Rebull. 

4€ En paper
2.5€ En digital

Subscriviu-vos a NW

Rebeu la revista còmodament a casa vostra

40 € 11 numeros / any

Números anteriors

Número 64

Octubre 2017: Referèndum: Crònica i dades d'una jornada històrica. Entrevista a Emili Ariglaga, president d'Omnium Cultural Baix Camp. Lucas Garrido: Fotografiant l'esport d'elit. Deu anys de Reus Simfònmic. Reinventar la Fira en la nova economia. El Reus que no va ser: El riu de Reus, aigües massa braves. Albert Asensio triomfa amb "El banc blau".

3€ En paper
2.5€ En digital

Número 63

Setembre 2017. Festa Major de Misericòrdia. Reportatges: Reus capital del catalanisme. Gent i entitats que ajuden. El Barato estudia vendre per Internet. Entrevistes: Tània Verge, feminisme a peu d'urna. Carles Prats, diputat al Parlament. L'Ajuntament es planteja repensar el mapa escolar. Política: L'estiu de les ocupacions. 

3€ En paper
2.5€ En digital

Número 62

Juliol 2016. Una setmana a l'Atenes dels refugiat:Relat d'un reusenc que hi ha estat. Entrevista: DIego Muro, reusenc expert en relacions internacionals que treballa a Escòcia. Reportatges: Uns Xiquets de Reus prometedors. Vestits sota el foc. Empresa: DKV assegurances. Entrevista al president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud.

3€ En paper
2.5€ En digital

Numero 61

Juny de 2017. Especial Festa Major de Sant Pere. Els músics de la Festa Major. Entrevista a la geganta Índia. Entrevista a l'alcalde de Reus, Carles Pellicer. Reportatge: Productos del Café. la fàbrica dels cafès Brasilia. Programació del Festival de les Arts de Reus. Anàlisi: la primera sentència del cas Innova.

4€ En paper
2.5€ En digital