La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

Número 107

Setembre 2021. De qui és l'aigua? Reportatge sobre la controvèrsia per l'ús de l'aigua del riu Siurana, que es transvasa cap a Reus. Festes de Misericòrdia, encara lluny de la normalitat. Entrevista: Rosa Maria Abelló, presidenta del Consell Comarcal del Baix Camp.Reportatge: Associació Alzheimer Reus i Baix Camp. Nova sèrie: Lletraferides, dones en la història de la literatura local. 

4€ En paper
2.5€ En digital

Subscriviu-vos a NW

Rebeu la revista còmodament a casa vostra

40 € 11 numeros / any

Números anteriors

Número 106

Juliol 2021. Turisme: La ciutat treballa per atreure més visitants i ampliar l'oferta. Festivals: els municipis de l'entorn programen festivals d'estiu ambiciosos. Entrevista: Marcos Massó, president de la Federació d'Associacions de Veïns de Reus. Reportatge: Els campaners de Reus. El nou passeig de la Boca de la Mina. Les escultures de Bacus del Museu.

3.5€ En paper
2.5€ en digital

Número 105

Juny 2021. Festa Major de Sant Pere: Entrevista a la Japonesa, escrita per Victòria Rodrigo. Programa d'actes.  Els Xiquets de Reus preparen el seu retorn la temporada del 40è aniversari. Entrevista a Josep M. Pujol, president d'Ara Catalunya. El col·lectiu H2O. Tresors de Reus: El retaule de la Prioral. Reus natural: Papallones. 

3.5€ En paper
2.5€ En digital

Número 104

Maig 2021. Crònica dels deu anys de Carles Pellicer com a alcalde de Reus. L'art contemporani reusenc és protagonista a Tarragona. L'Associació Reus Sóm Útils. Visita guiada per la Casa Navàs. Ruta ciclista: La ruta de les fumeres. Reus natural: L'abellerol. Tresors del Museu: La col·lecció de vestits del Ball de Diables.

3.5€ En paper
2.5€ En digital

Número 103

Abril 2021. Festival Trapezi: 25 anys d'equilibris. Sant Jordi: Tria de llibres d'autor o temàtica locals. Entrevista a Noemí Llauradó, vicealcaldessa: "Ara és un bon moment per plantejar-se la ciutat del futur". Reportatge: Cantonades singulars als carrers de la ciutat. Reportatge: Reusenques de Lletres, ell col·lectiu de dones que edita un nou llibre.

3.5€ En paper
2.5€ En digital