La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

Número 70

Abril 2018. Els llibres amb accent reusenc d'aquest Sant Jordi. Entrevista: Avis i àvies per la Llibertat. Reportatge: Torna el Trapezi. Entrevista al violoncelista Roger Morelló. Escola General Prim. Reus Ocult: La petjada de l'escultor Modest Gené. El llarg camí fins a la biblioteca pública.

4€ En paper
2.5€ En digital

Subscriviu-vos a NW

Rebeu la revista còmodament a casa vostra

40 € 11 numeros / any

Números anteriors

Numero 69

Març de 2018. Orfeó Reusenc: 100 anys. Entrevista a l'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza. Entrevista a l'actriu Abril Garcia. Els dimarts al Centre de la Imatge Mas Iglesias de Reus (CIMIR). Escola Pare Manyanet. Els projectes de recinte firal de Reus que dormen als calaixos de la història. L'economia del Camp es recupera. 

3€ En paper
2.5€ En digital

Número 68

Febrer de 2018. Vigilant la ciutat: Reportatge sobre la feina dels cossos policials a Reus. Reportatge sobre la nova Reus Big Band. Entrevistes: Noemí Llauradó, regidora de Salut. Maria Eugènia Vilella: lluita contra la desnutrició. Escola Isabel Besora. Reus va intentar als anys 50 acollir una fàbrica de cotxes. Empresa: La Creu Blanca

3€ En paper
2.5€ En digital

Número 67

Gener de 2018: 50 anys del Barri Gaudí. Entrevista a Pere-Lluís Huguet. Entrevista a l'entrenador de futbol Gerard Nus. La nova organitació de la col·lecció d'artistes locals al Museu de Reus. L'evolució de l'atur a la ciutat. La galeta de la Rosa de Reus. Nova secció: El Reus ocult. El projecte educatiu de l'escola Prat de la Riba.

3€ En paper
2.5€ En digital

Número 66

Desembre 2017. Portada: Equip d'hoquei del Reus Deportiu campió d'Europa. Entrevista a Jordi Garcia, entrenador. Entrevista al president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet. El músic Joan Masdéu publica Innocents. Campanya de Nadal del comerç local. El projecte frustrat de mercat modernista de Pere Caselles. Escola Alberich i Casas.

3€ En paper
2.5€ En digital