La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

Numero 61

Juny de 2017. Especial Festa Major de Sant Pere. Els músics de la Festa Major. Entrevista a la geganta Índia. Entrevista a l'alcalde de Reus, Carles Pellicer. Reportatge: Productos del Café. la fàbrica dels cafès Brasilia. Programació del Festival de les Arts de Reus. Anàlisi: la primera sentència del cas Innova.

4€ En paper
2.5€ En digital

Subscriviu-vos a NW

Rebeu la revista còmodament a casa vostra

40 € 11 numeros / any

Números anteriors

Número 60

Maig 2017. Reportatge: Els interrogants de l'Hospital. Entrevista a la portaveu d'ERC a l'Ajuntament, Noemí Llauradó. Reportatges: La curta primavera del PSUC. Un segle i mig de Cultura a Reus. Entrevista: Albert Masquef, reusenc president del Cercle Català de Madrid. reportatge. Avellana digital.

3€ En paper
2.5€ En digital

Número 59

Abril de 2017. Reportatge: L'inoblidable metge Frias. Sant Jordi 2017: Llibres amb accent reusenc. Internartional Nut Council: La veu de la fruita seca. Entrevistes: Lluís Gibert (De Nou Reus), Aida Ortiz, violinista. Laia Pellicer, dissenyadora. Judith Via, joiera. 

3€ En paper
2.5€ En digital

Número 58

Març del 2017. El mercat del lloguer a Reus. El Taller Baix Camp busca voluntaris. 150 anys de la primera biblioteca municipal de Reus. Entrevista a Enric Vallduví, doctor en lingüística. Entrevista al portaveu d'Ara Reus a l'Ajuntament, Jordi Cervera. Empresa: Biogest, centre de reproducció assistida.

3€ En paper
2.5€ En digital

Número 57

Febrer de 2017. 50 aniversari del Reus Deportiu de les sis copes d'Europa. La proposta d'activitats del Reus Capital de la Cultura Catalana. La tradició de la premsa satírica del Carnaval de Reus. Entrevsta: Núria Castán, surfista de neu. Sebastià Domènech, portaveu del PP a l'Ajuntament. Nova sèrie: Creadors, amb l'escenògraf Alberto Merino.

3€ En paper
2.5€ En digital