La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

Número 85

Setembre de 2019. Festa Major de Misericòrdia. El nou centre de tractament de l'Alzheimer. Entrevista al nou regidor de Cultura, Daniel Recasens. Un grup de noies lluita per poder practicar l'esport del Roller Derby. Les cambreres de la Mare de Déu. Lletres reusenques: La llista d'en Jan i l'increïble cas dels visitants de Naut, de Victòria Rodrigo.

4€ En paper
2.5€ En digital

Subscriviu-vos a NW

Rebeu la revista còmodament a casa vostra

40 € 11 numeros / any

Números anteriors

Número 84

Juliol de 2019. Els reptes del nou ajuntament. Reus Refugi, entitat que acull 150 refugiats a la ciutat. Piscines, l'alternativa per remullar-se sense sortir de la ciutat. Entrevistes al president del Centre de Lectura, Lluís Miquel Pérez, i a l'artista plàstica Cristina Ferré. Atur a Reus i PIB a la demarcació de Tarragona. 

3€ En paper
2.5€ En digital

Número 83

Juny de 2019. La gastronomia de la Festa Major. L'exriptor Xavier Amorós conversa amb  la geganta Negra. Tria dels actes més destacats de la Festa Major. Articles d'anàlisi electoral i del pacte que ha permès Carles Pellicer iniciar un tercer mandat. Entrevista al nou president de la Cambra de Comerç de Reus, Jordi Just. 

3€ En paper
2.5€ En digital

Número 82

Maig 2019. Especial eleccions municipals: les claus a tenir en compte. Entrevistes a Carles Pellicer (JuntsxReus) i Noemí Llauradó (ERC). Centre d'Amics de Reus: 40 anys. L'adéu d'Isaac Sanromà de la presidència de la Cambra de Comerç. Entrevista: Josep M. Casanovas, fotògraf, ànima del Fotosport.

3€ En paper
2.5€ En digital

Número 81

Abril 2019. Tria d'una vintena de novetats de llibres locals per Sant Jordi. A punt el Festival Trapezi. Entrevistes a Lluïsa Amorós,escriptora; Valentín Rodríguez, alcaldable per "Entre Veïns", i Débora García, alcaldable de Ciutadans. L'eclosió de l'esport femení. Teresa Fàbregas, de la República a la Transició. 

3€ En paper
2.5€ En digital