La Revista de Reus

Nous aires a la informació local

Segueix-nos

facebook twitter youtube google+

Número 76

Novembre 2018. Entrevista al cantant Fito Luri, després d'haver publiocat el seu setè disc. Reportatges: 50 anys de rugbi a Reus. Les visites guiades a la bòbila Sugranyes. Entrevista a Jaume Vendrell, president local del PdeCAT. Escola Rubió i Ors. L'adéu de la Sastreria Queralt, després de més d'un segle d'història.  

4€ En paper
2.5€ En digital

Subscriviu-vos a NW

Rebeu la revista còmodament a casa vostra

40 € 11 numeros / any

Números anteriors

Número 75

Octubre 2018. entrevista a Marta Magrinyà, escriptora. Reporttage: 20 anys de Canal Reus TV. Entrevista a l'exalcalde, Josep Abelló: "Hi ha una necessitat imperiosa de definició del model de ciutat". Arriba una nova edició del Festival COS.

3€ en paper
2.5€ En digital

Número 74

Setembre 2018. Festa Major de Misericòrdia. Reportatge: Càritas, la seu de la solidaritat. Entrevistes: Pere Granados, alcalde de Salou, i Marc Ferran, director de l'Institut de Museus de Reus. Les novetats del curs escolar. El carrer de Reus de Santa Maria de Palautordera. Reportatge. Ganiveteria Pérez.

3€ En paper
2.5€ En digital

Número 73

Juliol 2018. L'estratègia del CF Reus Deportiu per aconseguir més suport ciutadà. Entrevista a l'alcalde de la Selva del Camp, Jordi Vinyals. Entrevista al musicòleg Cesc Avilés. El nou mapa ferroviari que reclama el territori. Què cal fer amb l'antiga Sedera? Mirada a la història recent d'aquest bocí de ciutat. 

3€ En paper
2.5€ En digital

Número 72

Juliol 2018. Entrevista al gegant Moro. El seguici petit de la Festa Major. Entrevista a l'alcalde de Riudoms, Josep Maria Cruset. La coral creada pel Centre de Normalització Lingüística de Reus. El projecte educatiu de l'escola ARCE. El procés per reconèixer les comarques de Tarragona com a regió del Coneixement.

3€ En paper
2.5€ En digital